Yhteystiedot: 09 7552360 | [email protected]

FitLine-tuotteet rivissä

Fitline

FitLine-ravintolisät auttavat täyttämään päivittäisen ravintoainetarpeesi vaivattomasti ja jaksamaan päivästä toiseen.

Miten FitLine-tuotteet voivat auttaa sinua

FitLinen toimivuuden ja tehokkuuden takana ovat innovatiiviset valmistus- ja vaikutuskonseptit, joiden avulla ravintoaineet imeytyvät tehokkaasti elimistöön. FitLine-tuotteiden ainesosat tukevat mm. vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa.

Tuotevalikoimamme keskiössä ovat Optimaalisetin jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut tuotteet; Activize, Basics ja Restorate. Nämä kulkevat kätevästi mukana ja veteen sekoitettuna muuttuvat maukkaiksi juomiksi.

FitLine-ravintolisät auttavat jaksamaan ja palautumaan, myös kovissa fyysisissä suorituksissa. Tästä syystä monet ammattiurheilijat ympäri maailmaa luottavat tuotteisiin

Lue lisää >>

Sertifioidut valmistusprosessit takaavat jatkuvasti tuotteiden laadun ja puhtauden.

Lue lisää kotisivulta >>

Laadukkaita, turvallisia ja luotettavia

Haluamme takaa asiakkaillemme tuotteidemme laadun ja puhtauden. Tästä syystä panostamme paljon niiden koostumuksen ja tuotantoprosessien laadunvalvontaan.

Kaikki tuotteemme valmistetaan Saksassa lääketeollisuuden noudattamien kansainvälisten GMP-standardien (Good Manufacturing Practice) mukaisesti.

Teemme yhteistyötä TÜV SÜD ELAB:n kanssa tuotteidemme laadunvalvonnassa. TÜV SÜD ELAB on riippumaton laboratoriopalvelujen tarjoaja, jolla on pitkä kokemus elintarvikkeisiin, veteen ja ympäristöön liittyvistä analyyseista. TÜV SÜD ELAB testaa säännöllisesti ja riippumattomasti tuotteidemme laadun. Nämä analyysit täydentävät omia tarkastuksiamme.

Kaikki FitLine-ravintolisät on hyväksytty Kölnin listalle. Listan tuotteet on testattu maailman johtavissa laboratorioissa, jotka testaavat doping-aineiden varalta.